KONNICHIWA

KONNICHIWA Teppan yaki en sushi zijn onze specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 107 beoordelingen
23 mei 2020 om 22:04 meerdere keren hier besteld; de kwaliteit van de sushi is echt super. Wat mij betreft de beste uit Utrecht. Duurder dan de meesten, maar dat proef je en is het absoluut waard! Soms te laat bezorgd, maar met een belletje altijd vriendelijk te woord gestaan
28 apr 2020 om 20:03 om 16.15u besteld voor 18u. De helft kwam om 19.05 en de rest meer dan een uur later
23 mrt 2020 om 8:45 Geen stokjes, soya, gember of wasabi bij de bestelling. Voorheen altijd grotere porties, nu was alles veel minder en ook echt minder lekker bereid. Daarnaast versprong de tijd telkens terug dus hebben we erg lang moeten wachten.
9 mrt 2020 om 8:04 Sushi was lekker, maar de edamame erg smakeloos.
8 mrt 2020 om 21:09 Lekker
7 mrt 2020 om 21:17 Wat een drama! Bijna 2 uur gewacht op koud eten. En klachtbehandeling is alleen maar vingerwijzen.
2 feb 2020 om 9:34 Lekker, maar bezorging duurde te lang.
2 feb 2020 om 9:20 De sushi was erg goed. We hadden zowel sashimi als sushirollen besteld en de vis smaakte erg goed. Het waren ook grote stukken vis. De groenten en garnalen in tempura vonden wij niet zo lekker. Iets te veel tempura. Maar ik zou zeker weer Bestellen!
27 jan 2020 om 19:30 Was lekker maar € 23,- voor een hot n cold setto met Yakitori, Goyza met rijst en wat boontjes is veels te veel, Ik heb nog steeds honger.
23 jan 2020 om 20:34 Very good dish, loved it!
20 jan 2020 om 18:27 They missed one item on the order but a quick call to the store fixed the problem. They quickly sent the missing items without issue.
18 jan 2020 om 19:07 Heerlijk!