KONNICHIWA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 277 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Konnichiwa. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 9:13 Arrived for the pick up time and had to wait 40 minutes! Was first told to wait extra 10 min so after 25 min I asked again and they tried to ignore me and we’r ignorant as if I was the problem! They should have showed some understanding. Bad service
22 mei 2024 om 21:52 Beste kwaliteit sushi in Utrecht, maar ook duurste. Lange bezorgtijd maar kwaliteit over kwantiteit.
12 mei 2024 om 20:25 Duurde meer dan 2 uur voordat de bestelling bezorgd werd, ook geen compensatieregeling voor het wachten gekregen helaas
29 feb 2024 om 21:15 Eerst stond er 33 minuten en toen 20 minuten later sprong ie naar 40 minuten. Dit is best wel irritant als je dingen probeert te plannen. Ik zou jullie de tip willen geven om van te voren te zeggen het 60 min gaat duren.
24 feb 2024 om 20:41 Was gewoon goed
20 feb 2024 om 0:13 Overpriced and didn’t taste nor fresh nor good. The rice was dry also. Don’t recommend
17 dec 2023 om 19:30 Yakitori was zo droog dat het niet konden opeten. Sushi rijst ook uitgedroogd. Boontjes melig. Niet voor herhaling vatbaar
25 nov 2023 om 19:23 Het is er nog steeds niet! 2,5 uur. Gewoon in de stad Utrecht. Wat is er aan de hand bij dit bedrijf?
23 nov 2023 om 20:29 Heerlijk vers bereid en fijne service!
31 okt 2023 om 20:05 Eten was heerlijk en de bezorging was op het afgesproken tijdstip.
27 okt 2023 om 20:40 Afgelopen weken twee keer besteld. Beide keren meer dan 2 uur wachten op bezorging. Eten altijd lekker.
26 okt 2023 om 20:13 Duurt veel te lang (bijna 120 minuten) Dit is onacceptabel.